Commentaren: 20
 • #20

  ellis (donderdag, 17 juni 2021 22:54)

  Bedankt Sandra & team voor jullie fijne begeleiding. Onze zoon is goed op stoom gekomen dit brugklasjaar. Het plannen gaat goed en zijn huiswerk maakt hij altijd op tijd. Fijn ook is de dagelijkse terugkoppeling en de toegankelijkheid om tussendoor de aanpak bij te sturen. Onze zoon is veel gegroeid dit jaar en daar hebben jullie zeker een grote bijdrage in gehad. Hartstikke bedankt! En veel succes in de toekomst.

 • #19

  Hélène Jennes (vrijdag, 16 augustus 2019 14:15)

  Sandra, bedankt voor het geduld en het vertrouwen en de fijne bijlessen. Samen heb jij met Isabelle geknokt voor het vak economie. Ze is geslaagd voor de Havo! We zijn je heel dankbaar en trots op Isabelle! Heel veel succes met de leerlingen.

 • #18

  Danielle Kneepkens (dinsdag, 18 juni 2019 16:32)

  Bedankt voor de begeleiding van Teun tijdens het 2e jaar van havo/vwo tto.
  Het leren leren was niet altijd gemakkelijk, het plannen idem maar iets wat hij onder de knie heeft gekregen, Vlijtig eerst 3x per week, toen 2 keer per week. Hij Is met veel plezier gekomen en ik heb zelden of nooit gehoord dat hij het "saai" heeft gevonden. Hij kwam graag bij jullie.
  Mocht het wederom nodig zijn dan weten wij jullie te vinden, maar nu eens een tijdje op eigen kracht proberen. Hele fijne zomer en niets dan lof!!!!!

 • #17

  anjo helmer (dinsdag, 28 mei 2019 21:32)

  Dank je wel voor de super begeleiding die je mijn dochter geeft bij het onder controle krijgen van haar faalangst. Beetje bij beetje laat ze de maskers vallen die ze al jaren voor haar gezicht houdt, en komt mijn vrolijke, spontane, goedlachse en eigenwijze meid van 10 jaar geleden weer naar boven!
  Super trots op wat jullie allebei bereikt hebben!!!!!

 • #16

  Philomena Snackers (donderdag, 24 augustus 2017 19:38)

  Na een lange vermoeiende schooldag nog naar bijles wiskunde gaan vond onze dochter echt niet leuk, maar de persoonlijke aandacht zoals een babbeltje iets te drinken en een lekker koekje maakte veel goed zei ze. De zeer goed begeleiding van Sandra en Yannick hebben er toe bijgedragen dat ze een mooie voldoende heeft gehaald voor wiskunde en over is!! Heel erg bedankt Sandra en Yanniek!!! TOP!! Groetjes Philo en Dan

 • #15

  Miranda (donderdag, 15 juni 2017 22:42)

  Wij zijn heel tevreden over de bijles van onze zoon! Hij gaat hier graag naar toe en er wordt op een duidelijke en goede manier bijscholing gegeven. Hopelijk is dit net het zetje wat hij nodig heeft.

 • #14

  Sylvia (dinsdag, 21 juni 2016 12:09)

  graag willen wij Sandra en haar team bedanken. Zij hebben onze zoon Luca (Havo examenkandidaat dit jaar en geslaagd!!!) die het met wiskunde en economie helemaal niet zag zitten, weten te stimuleren om meer aandacht te besteden aan deze vakken. Door de bijlessen en examentrainingen heeft hij het vak wiskunde en economie tot een voldoende weten te brengen. Hij heeft de lessen als zeer leerzaam ervaren. Door de goede begeleiding , in een gezellige en huiselijke sfeer, van haar team is Luca met vol vertrouwen aan het examen begonnen. Wij zullen Studie-Extra dan ook zeker aanbevelen bij iedereen.

 • #13

  diana den uil (dinsdag, 10 mei 2016 14:38)

  onze zoon Jelle heeft op de eerste plaats met heel veel plezier de examen training gevolgd, maar wat belangrijker is zijn de duidelijke lessen en het vertrouwen dat de kids wordt meegegeven om aan het examen te starten! Jelle kijkt nu vol van vertrouwen uit naar het wiskunde examen!
  De begeleiding van Sandra en haar team is in een woord geweldig!
  Daarom willen wij het team van studie-extra dn ook bedanken voor de tijd en de begeleiding die ze Jelle geboden hebben!

  Dank jullie wel, ook namens Jelle!
  Groetjes Diana

 • #12

  Hajar Khouicha (zondag, 01 mei 2016 21:15)

  Onze dochter heeft rekenen en taal bijles van Sandra gehad, en ik ben daar zeer tevreden over.
  Ik wil Sandra heel erg bedanken en zal haar zeker bij iedereen aanbevelen.

 • #11

  Linda Jacobs (woensdag, 30 maart 2016 18:50)

  Ruben heeft veel steun gehad van de bijles van Sandra !!!!!
  Hartelijk dank daar voor

 • #10

  Pascale kohl (dinsdag, 15 maart 2016 22:16)

  Onze zoon heeft voor zijn eindexamen vmbo tl intensieve begeleiding gehad. De begeleiding had niet alleen betrekking op de inhoudelijke vakken, maar ook op de organisatie en planning van de voorbereiding op zijn examen! Mede door Sandra's deskundige begeleiding en support is het onze zoon met een hele mooie puntenlijst geslaagd! Dank je wel
  Sandra.

 • #9

  Britt Knops (dinsdag, 23 februari 2016 16:43)

  Dit jaar moest ik voor mijn opleiding (de PABO) een belangrijke rekentoets maken. De kennisbasistoets rekenen is ingevoerd, omdat de leerkrachten van tegenwoordig een te laag rekenniveau hebben. Ik zag heel erg tegen de toets op en was bang om hem niet te halen.
  Ik ben toen bijles gaan volgen bij Sandra. Sandra heeft niet alleen mijn rekenvaardigheid omhoog geholpen, maar ook mijn zelfvertrouwen. Ze heeft mij laten geloven dat ik deze toets ging halen en dat is mij dan ook gelukt.
  Ik wil Sandra heel erg bedanken en zal haar zeker bij iedereen aanbevelen die bijles of begeleiding nodig heeft.

 • #8

  Calvin Mertens (donderdag, 24 september 2015 19:25)

  Tijdens mijn examenjaar heb ik ontzettend veel steun aan Sandra en haar bijlessen gehad.
  Niet alleen als begeleider, maar ook als vertrouwenspersoon die altijd een luisterent oor voor problemen heeft. Het studeren kan in een rustige omgeving zonder afleiding. Dit vond ik zelf heel prettig leren zo.
  Ik kan deze studiebegeleiding dan ook alleen maar aanraden!

  Sandra, bedankt voor alles!

 • #7

  Patricia Irik (zaterdag, 19 september 2015 15:22)

  Onze dochter heeft rekenbijles van Sandra gehad en ik ben daar zeer tevreden over. Onze dochter heeft moeite met contact maken en behoefte aan een rustige omgeving en dit was bij Sandra mogelijk. Sandra heeft altijd heel veel geduld met haar gehad. Het inzicht in het rekenen is zeker verbeterd door de bijlessen. Mocht onze dochter in de toekomst bijles of andere hulp nodig hebben, dan zal ik zeker naar Sandra terug gaan.

 • #6

  Bianca Vincken (woensdag, 16 september 2015 21:47)

  Onze dochter had ook moeite met rekenen en met name de snelheid waarmee het in de klas vaak gepaard gaat brak haar op. Ze heeft vaker herhaling nodig en een rustige een op een begeleiding was dan ook waar ik naar op zoek was. Blij te zeggen dat ik die in Sandra heb gevonden! Haar rekenprestaties alsmede haar zelfvertrouwen is enorm gegroeid. Ik heb tot de dag van vandaag geen enkele spijt dat ik Sandra heb ingeschakeld, misschien alleen het feit dat ik het eerder had moeten doen!

 • #5

  Anneke Kleijnen (vrijdag, 11 september 2015 23:14)

  Wij kunnen alleen maar zeggen: TOP!
  Onze 19 jarige zoon met zijn nukken, als het om studie gaat, heeft zijn cijfers door middel van de bijles omhoog weten te behalen. Mede dankzij het geduld, de grote flexibiliteit en de kennis/kunde van Sandra.

 • #4

  Nicole Roex (zaterdag, 18 april 2015 17:31)

  Onze dochter presteerde eigenlijk heel goed op school, alleen rekenen bleef iets achter. Op een bepaald moment zakte haar resultaat verder, dit terwijl ze in groep 8 zat, een bepalend jaar! Door naar Sandra te gaan heeft ze haar cito scores weer opgehaald, maar wat nog veel belangrijker is; haar zelfvertrouwen is gegroeid. Sandra heeft haar positief gestimuleerd en laten zien dat rekenen eigenlijk héél leuk is! Mocht één van onze dochters in de toekomst nog extra les nodig hebben, dan twijfelen wij geen moment om weer naar Sandra te gaan,.

 • #3

  Inge Tjon A Hie (dinsdag, 02 december 2014 10:07)

  Onze zoon is door de bijles goed voorruit gegaan met rekenen! Heel blij mee. Ook is Sandra heel flexibel. Als hij bijv. een toets heeft, oefent ze die met hem en dat kan dan ook over een ander vak gaan. Ze geeft les op een prettige en kindvriendelijke manier. Mijn zoon vindt het zelfs leuk om naar haar toe te gaan.

 • #2

  Joyce Driessen (dinsdag, 18 november 2014 15:01)

  Onze oudste dochter Joly krijgt sinds een klein jaar bijles rekenen van Sandra.
  In de klas met nog 33 andere kinderen krijgt Joly de uitleg van de juffrouw niet altijd mee. Tijdens de bijles krijgt ze de stof rustiger en eventueel op een andere manier uitgelegd doordat ze één op één zit met Sandra. Daardoor snapt ze beter wat de bedoeling is en kan ze in de klas wel mee komen.
  Ze gaat altijd met veel plezier naar bijles omdat Sandra echt aandacht heeft voor haar. Er wordt op veel verschillende manieren gerekend maar er wordt tussendoor ook gekletst en gelachen!
  Ik kan de bijles bij Sandra echt aanraden!
  groetjes Joyce

 • #1

  Tanja Willems (maandag, 17 november 2014 09:38)

  Kan een kind met plezier naar bijles rekenen gaan?
  Ja dat kan!
  Mijn zonen krijgen bijles rekenen van Sandra, helemaal top. Niet alleen de resultaten op school gaan vooruit maar mijn kinderen krijgen ook meer zelfvertrouwen. In de bijles heeft zij aandacht voor het kind, dmv luisteren, praten en het geven van complimentjes zie ik de jongens groeien in hun kunnen.
  Sandra, alvast bedankt voor alle aandacht.
  Groet Tanja