Ik ben Sandra Bisschops.

 

Als docent economie, wiskunde en rekenen heb ik jarenlang aan allerlei leerniveaus lesgegeven. Tevens ben ik docent/mentor en kindercoach geweest in het speciaal onderwijs, waar ik extra ondersteuning heb geboden bij het taal onderwijs.

 

In mijn rol als mentor heb ik veel leerlingen begeleiding gegeven en vooral geprobeerd de kwaliteit die in het kind zat eruit te halen.

Gedurende de periode die ik als docent voor de klas heb gestaan heb ik gezien dat het schoolsysteem niet is bedoeld voor individuele begeleiding van kinderen. Door allerlei omstandigheden komen kinderen soms niet goed uit de verf en hebben meer behoefte aan extra hulp.  

 

In deze periode leerde ik al snel dat elk kind uniek is en zijn eigen talenten en kwaliteiten heeft.

Mijn passie ligt in het lesgeven aan en het coachen van het  kind. 

Door met rust, aandacht en interesse met een kind te werken, zie je dat ieder kind kan en wil leren.

 

Van nature ben ik een positief ingesteld persoon.

Deze positieve instelling breng ik heel graag over op het kind door in en tijdens de interactie met het kind een fijne sfeer te creëren. Het kind voelt zich hierdoor op zijn gemak en gaat aan de slag.

 

In de interactie ga ik uit van het kind zelf, wat beheerst een kind al en van daaruit werk ik verder.

  

Succeservaringen en zelfvertrouwen zijn belangrijk om te groeien. Dat is iets wat ik ieder kind gun en mee wil geven.